De mogelijkheden

 

Samenwerken, inspireren, motiveren, ontmoeten, netwerken en ervaren... mooie woorden maar wat betekenen die dan in de praktijk, hoor ik je bijna denken. Bij alles wat ik doe, vormen deze woorden mijn visie en uitgangspunt.

 

Workshops en trainingen

De afgelopen jaren heb ik een aantal workshops ontwikkeld, die ik aan diverse doelgroepen kan geven.  Dit zijn workshops op het gebied van presenteren, solliciteren, voorlichting geven etc.. Meer informatie hierover vind je onder het kopje "Workshops en trainingen".

 

Coaching

In mijn werk als ervaringsdeskundige en als docente heb ik al veel mensen gecoacht in hun proces. Graag ondersteun ik mensen door middel van coaching om het beste uit zichzelf te halen. Dit kan op het gebied van werk, ervaringsdeskundigheid, scholing maar ook binnen het persoonlijke proces van een persoon.


Kijk onder het kopje Ervaringsdeskundig loopbaanadvies voor de specifieke mogelijkheden op het gebied van loopbaancoaching. 

 

Gastlessen

Een gastspreker nodig? Stuur me een berichtje! Samen kunnen we onderzoeken wat ik kan betekenen! 


Herstelverhaal

Ik kom ook graag mijn herstelverhaal vertellen. In deze lezing vertel ik wat ik heb meegemaakt, maar vooral hoe ik daarmee om ben gegaan. Naar aanleiding van mijn verhaal kunnen we uiteraard in gesprek gaan en is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen. 

Het aanhoren van een herstelverhaal biedt mensen wellicht inzicht en hoop. Wat ik kan, kan jij tenslotte ook!

Mocht het nodig zijn, dan kan ik in overleg bepaalde thema's uit mijn verhaal extra belichten of de nadruk leggen op een specifiek onderdeel uit mijn verhaal. Vraag me gerust naar de mogelijkheden!