Een blog over bloggen...

Zoals jullie weten, ben ik pas een paar weken terug begonnen met bloggen. Eerlijk gezegd heb ik op een gegeven moment maar gewoon mijn laptop gepakt en ben gaan typen. Natuurlijk heb ik blogs van anderen gelezen en weet ik voor mezelf wel wat ik leuk vind om te lezen en wat niet. Maar zakelijk bloggen is natuurlijk iets anders...

 

Daarom ga ik morgen naar de workshop Bloggen voor je Bedrijf die gegeven wordt door Saskia de Laat van Writeaholic. Ik volg haar al een aantal jaar omdat zij onder de naam Christmaholic blogs schrijft over Kerst en alles wat daar mee te maken heeft. En ik hou van Kerst ;)

 

Ik ben heel benieuwd wat ik morgen ga leren... maar ben ook wel een beetje zenuwachtig ervoor. Wat als ik te horen krijg dat ik de afgelopen weken totaal verkeerd bezig ben geweest?! Heb ik misschien te makkelijk gedacht over zakelijk bloggen? Wie weet komt er wel veel meer bij kijken dan waar ik aan gedacht heb... en wat als... en dit... en zo... Als ik er zo over na ga denken, zijn er tientallen vragen die ik heb. Dus het is maar goed dat ik morgen die workshop heb en mijn vragen kan stellen!

 

Toch ben ik ook erg benieuwd wat mijn lezers vinden van mijn blog. En waarom lees je mijn blog? Lees je mijn blog regelmatig of kom je af en toe eens op mijn site? Hoe ben je erachter gekomen dat ik blog? Ik hoor het heel graag van je zodat ik de komende tijd mijn blog hopelijk kan verbeteren en steeds gerichter kan gaan bloggen!

 

Ik heb in ieder geval heel veel zin in de workshop van morgen en kijk er naar uit om veel te leren! Ik houd jullie op de hoogte!

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Nills (donderdag, 08 maart 2018 18:21)

  Ik lees je blog meestal welik geloof dat ik er eentje gemist heb.
  Ik lees ze omdat ik je zo kan volgen in wat je doet.
  Gewoon omdat ik je ken en ook interesses heb in bloggen en het hoe En waarom daarvan:)

 • #2

  Saskia (donderdag, 08 maart 2018 21:49)

  Ik lees je blog met plezier ! Je schrijft leuk :)
  Ik ben benieuwd wat je opsteekt

 • #3

  Marjon (vrijdag, 09 maart 2018)

  Natuurlijk lees ik je blogs. Ik ben niet objectief, maar ik vind ze prettig te lezen. Mooi hoe jij het zakelijke met het persoonlijke aspect combineert. �