Mijn eerste blog!

Mijn eerste blog... tja ik kan natuurlijk niet achterblijven. Wie een beetje hip en happening is, schrijft een blog. Of misschien is vloggen tegenwoordig nog wel hipper, maar daar waag ik me nog maar even niet aan!

 

Met deze blog wil ik jou, als bezoeker van mijn website, een kijkje geven in mijn dagelijkse leven, wat mij bezighoudt en alle leuke werkzaamheden die ik mag verrichten. Tenslotte wil jij, als je mij boekt voor een opdracht, wel weten wie je binnenhaalt toch?

 

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het in elkaar zetten van deze website en ben ik langzaam maar zeker ook een Facebookpagina aan het creëren (www.facebook.com/SimoneMiddelVeldhoven, like jij mij al?!). Dit doe ik momenteel naast mijn werk als ervaringsdeskundig begeleider bij de GGzE en ik kan je vertellen dat het soms een beetje onoverzichtelijk wordt. Vaak zit ik 's avonds laat nog mailtjes te versturen en workshops te bedenken. Gek genoeg zijn dat ook de momenten dat ik de meeste inspiratie heb, dus daar wil ik dan graag gebruik van maken. Mijn goede voornemen voor dit jaar is, naast jou op de hoogte te houden via deze blog!, toch iets meer structuur aan te brengen in alles wat ik doe. Heb jij misschien tips voor mij hoe ik dat kan doen?!

 

Vanavond ga ik voor het eerst weer dit jaar aan het werk voor Omroep Veldhoven. De carnavalskrant wordt uitgereikt en daar ga ik samen met een cameraman verslag van doen. Leuk! Maar hierdoor realiseer ik me ook dat het al snel carnaval is... dus er komt nog iets op mijn to-do-lijstje te staan: een leuke carnavalsoutfit scoren! Carnaval vieren heb ik van thuis uit meegekregen, met name ook omdat mijn ouders elkaar ontmoet hebben met carnaval, dus ieder jaar ben ik wel een avondje in Zeelst te vinden. Ook ga ik graag samen met familie kijken naar een optocht ergens in de buurt. Maar goed, voor nu is dat nog even een ver-van-mijn-bed-show. Vanavond eerst maar eens de uitreiking van de carnavalskrant!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jeroen de Haan´Rißmann (donderdag, 18 januari 2018 20:27)

    Namens de Nederlandse showbizz: welkom aan boord Simone!